To build jQuery, you need to have the latest Node.js/npm and git 1.7 or later. Earlier versions might work, but are not supported. For Windows, you have to download and install git and Node.js. OS X users should install Homebrew. Once Homebrew is installed, run brew install git to install git, and brew install node to install Node.js. Linux/BSD users should use their appropriate package managers to install git and Node.js, or build from source if you swing that way. Easy-peasy. Special builds can be created that exclude subsets of jQuery functionality. This allows for smaller custom builds when the builder is certain that those parts of jQuery are not being used. For example, an app that only used JSONP for $.ajax() and did not need to calculate offsets or positions of elements could exclude the offset and ajax/xhr modules. Any module may be excluded except for core, and selector. To exclude a module, pass its path relative to the src folder (without the .js extension). Some example modules that can be excluded are: Note: Excluding Sizzle will also exclude all jQuery selector extensions (such as effects/animatedSelector and css/hiddenVisibleSelectors). The build process shows a message for each dependent module it excludes or includes. As an option, you can set the module name for jQuery's AMD definition. By default, it is set to "jquery", which plays nicely with plugins and third-party libraries, but there may be cases where you'd like to change this. Simply set the "amd" option: For questions or requests regarding custom builds, please start a thread on the Developing jQuery Core section of the forum. Due to the combinatorics and custom nature of these builds, they are not regularly tested in jQuery's unit test process. The non-Sizzle selector engine currently does not pass unit tests because it is missing too much essential functionality.

في إطار مكافحة انتشار وباء كورونا و بإشراف مشترك من حاكم وعمدة عرفات البلدية توزع مواد تعقيم و تنظيف لصالح المراكز الصحية.

في إطار مكافحة انتشار وباء كورونا  وإسهاما في المجهود الوطني أشرف حاكم مقاطعة عرفات وعمدتها  على توزيع مواد تعقيم وتنظيف مقدمة من بلدية عرفات على لصالح النقاط الصحية بناء على طلب الطبيب الرئيس بالمقاطعة وتمثل الدفعة الأولى.

حاكم مقاطعة عرفات السيد خطاري ولد سيد محمد ولد الخرشي شكر البلدية على هذه الخطوة و قال إن حكومة معالي الوزير الأول إسماعيل ولد بده ولد الشيخ سيديا وبتوجيهات من فخامة رئيس الجمهورية أخذت بعض الإجراءات والتدابير وينبغي على المواطنين الالتزام بها من أجل المصلحة العامة مشيرا إلى ان حظر التجول الذي صدر عن وزارة الداخلية وللامركزية يجب على المواطنين الفهم أنه إجراء خاص وعليه فإن الالتزام به والتعاطي مع السلطات الأمنية وكذلك مع النصائح التي قدمت المصالح الصحية أمر ضروري.

بدوره عمدة بلدية عرفات السيد الحسن ولد محمد دعى المواطنين الي التقيد بالتعليمات الأمنية والصحية التي وضعتها السلطات لصالحهم

كما ثمن جهود السلطات العليا من أجل محاربة هذا الوباء

وقال بأن بلدية عرفات  من مجلسها البلدي إلى أصغر عمالها في حالة طوارئ وقد اخذت التدابير اللازمة من نظافة البلدية وتعقيمها من أجل حماية عمالها والزائرين

بالإضافة الي حملة تحسيس وتوعية للمواطنين عن طريق توزيع الملصقات والمنشورات في وسائل التواصل الاجتماعي وللافتات التي ستكون مثبتة  في مناطق مختلفة من المقاطعة وأضاف بأن البلدية بدأت إجراء آخر وهو حصر وإحصاء المتضررين من الإجراءات الأمنية والصحية من اجل توفير قاعدة بيانات للسلطات العمومية في حالة تدخلها وكذلك  من اجل قيام البلدية بما يلزم حسب القدرة والصلاحية.

وأضاف بأن من الشعارات التي وضعت البلدية (لن اضر نفسي ولا المجتمع ولن اكلف الدولة سأبقى في بيتي) وكذلك (فلنكن جميعا وسائل وقاية لا أدوات إصابة).

الطبيب الرئيس في كلمته ثمن تدخلات البلدية و أعطى الإرشادات الضرورية من أجل الوقاية من هذا الوباء.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى
إغلاق